Kommunemesterskabet 22.09.

Sidst opdateret 25. september 2018

Vinderne efter Kommunemesterskabet 2018

Se billeder fra dagen.

Her i weekenden blev der holdt kommunemesterskab i Vejle Golf Club. Det var igen i år de 4 golfklubber Give, Jelling, Kellers Park og Vejle. Alle deltagerne var de bedste pladserede i hver klubbernes klubmesterskab. Der var i alt 79 tilmeldte og i år var der deltagere i alle rækker.

Dagen startede med en masse regn men da pistolen lød til gunstarten skinnede solen og der kom kun enkelte byger resten af dagen. Banen var super flot til dagen og greens var godt hurtige. Den var endda så hurtige så flere fra Vejle skulle vende sig til det. Det tegner godt for fremtidens stand af banen.

I 2 af rækkerne var der brug for omspil. I midage herrer rækken var der 3 der lå på førstepladsen men da en var taget hjem var der kun 2 til omspil i denne række. I senior herrer rækken var der også brug for omspil og sjovt nok så var dette samme to som også var i omspil i Vejle Golf Clubs klubmesterskab.

Se alle resultaterne på golfbox

/Turneringsleder
Jan Groth Clausen