1289129012881291
 

Sidani Proshop turnering 04.06.

Sidst opdateret 6. juni 2017

Some description

Vinderne efter Sidani Proshops Sponsorturnering

Det gør man ved at få Sidani Proshop som sponsor og donere overskuddet til et godt formål – her LÆGER UDEN GRÆNSER.

Turneringen blev afviklet som en holdturnering med 4 spillere på hvert hold. Kreativiteten kendte ingen grænser, hvad angår holdbetegnelser – som f.eks.: Luk igennem, Girl Power, ABBA Girls, Slagmarken, Young Guns… og Morten, Team Prøvesving, French Connection, Søndermarkens Tagdækning o. m. fl.

Greenkeeperstaben havde med sædvanlig omhu fået sat banen rigtig godt op med nyklippede greens og flotte fairways.

Med hjælp fra Sidani Proshops mange leverandører var der indbygget særlige konkurrencer på flere huller – som f.eks.: Hvem lander bolden nærmest ved markeret linje på Parken 1 med en splinterny Callawaydriver eller tager en Skoda eller Golf med hjem ved Hole in One på Sletten 2 eller Parken 8?

Holdånden var i top med anerkende og muntre tilråb på de enkelte hold. Det gav en god stemning på banen og kompenserede for de ikke alt for høje temperaturer.
Restauranten havde i dagens anledning åbnet Halfway House, så spillerne kunne stille deres sult og tørst under turneringen. Ligesom restauranten serverede en lækker grillbuffet sidst på dagen.

Proshoppens leverandører præsenterede det nyeste udstyr til afprøvning inden for puttere og drivere før og efter turneringen.

Dagen blev afsluttet en uddelingen af et overdådigt præmiebord med holdpræmier til de 11 bedst placerede hold.

Resultatlisten finder du ved at klikke her.

Derudover var der præcisionspræmier til nærmest hullet, nærmest markeret linje og højeste score. Se nedenstående. Der blev ingen præmier for Hole in One.

Turneringsudvalget siger tak for den fine opbakning og til Talal Sidani for initiativet til en god, sjov og hyggelig turnering med et godt formål.
Der blev i alt et overskud på ca. 11.000 kr. til LÆGER UDEN GRÆNSER – nok til at sende en læge eller sygeplejerske til et sted i verden i en måned, hvor der behov for hjælp.

Se billedkavalkade fra turneringen ved at klikke her.

Mon ikke turneringen skal gentages næste år?

Resultater:

Nærmest flaget:
Sletten 5: 1,84 m Thomas Ravn
Sletten 6: 2,93 m Ellen Aagaard

Nærmest markeret linje:
Parken 1: 0,49 m Jane Vaaben

Højeste score:
Parken 4: 11 points Dream Team.

Venlig hilsen og tak for denne gang
Turneringsudvalget.