Sidani Proshop turnering 23.06.

Sidst opdateret 25. juni 2018

Sidani Proshop holdturnering

Deltagere og vindere

Se flere billeder fra dagen - Foto: Finn Lund

Denne turnering så dagens lys første gang i 2017, hvor den var en stor succes og det var den igen i år.

Der er tale om en holdturnering, hvor hvert hold består af 4 spillere og scoren er de 3 bedste af holdets 4 scores – samtidig med at der spilles til reduceret handicap (7/8). Igen i år var det med at være tidligt ude med tilmelding, hvis man ville med i turneringen.

Mange af de 92 deltagere mødte op kl. 10 og deltog dels i en clinic på short game banen, hvor Titleist demonstrerede Vokey wedges og Titleist bolde. Mange tog imod muligheden for at prøve udstyr og bolde af og de deltog samtidig i en konkurrence med en fin præmie. Den anden clinic foregik på driving range, hvor Callaway præsenterede den ny Callaway Rogue driver og igen var der mulighed for at prøve det nye udstyr af. Mon ikke flere nu går og drømmer om ny wedge og ny driver.

Inden starten på turneringen gik kl. 12, mødtes alle på putting green, hvor Jan fra BØRN, UNGE & SORG fortalte om organisationen og dets arbejde – en organisation, der hjælper unge, der har det vanskeligt. Talal havde valgt, at overskuddet fra turneringen skulle gå til denne organisation – turneringsfee incl det der kom ind ved putting konkurrencen gik ubeskåret til BØRN, UNGE & SORG

Og så var det ud på banen og vise hvad holdene kunne præstere – ud over det almindelige spil, var der indlagt nogle sjove indslag, som spillerne skulle deltage i

På Parken 1 skulle der drives med en Callaway Rogue driver – og den der kom tættest på stregen, som var lavet midt på fairway, blev vinder af en flot præmier

På Parken 3 skulle der puttes med en Titleist Scotty Cameron putter

På Parken 4 skulle der spilles med en udleveret Titleist bold, samtidig med at der ville være præmie til det hold som scorede bedst på hullet.

Endelig havde VW Vejle udlovet en VW på hhv. Sletten 6 og Parken 8 ved hole-in-one. Desværre var der ingen på dagen, der slog det ultimative slag, så alle måtte nøjes med at nyde synet af de udstillede VW biler.

Efter runden gik puttekonkurrencen i gang. Kr. 20 pr put, og der kom stille og roligt godt gang i denne konkurrence , som indbragte en pæn sum. Der var 3 spillere, der var så gode at de puttede direkte i hul og i det efterfølgende omspil var Karin Jørgensen den, der fik bolden tættest på hullet og Karin har nu rådighed over en spritny VW Golf i 14 dage.

Vinder af puttekonkurrencen Karin Jørgensen.

Nu var det endelig tid til præmieoverrækkelse – et i sandhed overdådigt præmiebord. Udover flotte præmier til nærmest flaget på 2 huller, tættest stregen i drivet (Parken 1), bedste holdscore på Parken 4, var der præmie til de bedste 12 hold (ud af de 23 deltagende hold).

Tak til Talal for at skabe muligheden for denne turnering sammen med sine leverandører og kontakter og til klubben for at indvilge i at lade fee’en gå til et godt formål. Der kan i alt gives kr. 18.080 videre til BØRN, UNGE & SORG.

Tak til restauranten for dejlig mad og til deltagerne for at ”lege med” og være med til at skabe en rigtig god stemning

Finn og Jette

Puttekonkurrence
Karin Jørgensen