Club 37

Some descriptionSome description

Spillere, der har gennemført TryOut-forløbet og bestået prøven til spil på stor bane, er automatisk blevet en del af fortsættelsen, Club 37.

Som medlem af Club 37 vil du modtage invitationer til forskellige typer arrangementer, både af social og golfmæssig karakter, for at sikre du er en del af Vejle Golf Club, at du har mulighed for at møde andre medlemmer og giver dig bedre forudsætninger for at få glæde af dit medlemskab.

Alle interesserede medlemmer er velkommen til prlsentationen af programmet for 2019. Det er lørdag den 13. april kl 13 i klubhuset.

Club 37 står for:

Turneringer udelukkende for hcp 37+, så du kan spille med ”ligesindede”.
En mentorordning, hvor du har mulighed for at spille med erfarne spillere, der også kan hjælpe dig til at finde andre medlemmer at spille med, når det passer dig
Makker – og hold-turneringer med socialt og hyggeligt fokus

Introduktion til værktøjerne på nettet; golfbox, hjemmesiden, Facebook etc
Præsentation af de andre Klubber i Klubben (MS, LS, SS), Regionsgolf,
Kendskab til golfreglerne.

Trænerne i klubben, Talal Sidani og Anders Kahr tilbyder en clinic målrettet medlemmer med handicap på 37+ – formålet er at sikre, at du fortsat udvikler dit golfspil og glæden ved at spille golf.

Club 37s golfarrangementer afvikles primært på lørdag eftermiddage, hvor der er tid og plads på banen. Spillet foregår fra tee 37.

Med udgangen af hver sæson vil vi invitere alle i Club 37 til evalueringsmøde, hvor du kan bidrage med feedback og nye ideer til arrangementer, som du kunne tænke dig i din klub. Her fortæller Club37-udvalget om nye planer, og der er rekruttering til udvalgets fortsatte arbejde. I 2019 er evalueringsmødet planlagt til tirsdag den 22. oktober kl 16.30.

Du kan komme i kontakt med Club 37 udvalget ved at rette henvendelse til formand Keld Hertz Hansen, tlf. 20215575, mail: kdzhertz@aab-net.dk, eller klubbens sekretariat.