Aktiviteter

Club 37 tilbyder spil lørdag eftermiddag i tidsrummet kl 14-16. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Vi mødes ved turneringsskranken i klubhuset, sætter hold og spiller dagens bane (9 huller). På lørdage, hvor banen er optaget af andre arrangementer vil vi spille på Korthulsbanen.

Club 37 præsenterer sæsonens aktiviteter ved et åbent møde for alle interesserede lørdag den 13. april kl 13 i klubhuset.

Her kan du høre mere om gratis træning målrettet medlemmer med handicap over 37, turneringer for 37+ og andre aktiviteter for Club 37 i sæsonen 2019.

I dagens anledning er klubben vært ved en kop kaffe/the. Vi beder interesserede om at melde sig til via golfbox (arrangementet ligger under turneringer).

Efter præsentationen er der arrangeret 9 hullers spil på Sletten for alle interesserede.