Club 37 Holdtræning

Golf Clinics for medlemmer af Club37 i 2019

Al erfaring siger, at jo bedre spillerens tekniske golffærdigheder er, når der startes på den ”store bane”, jo større er sandsynligheden for oplevelsen af succes. Succes fremmer glæden ved golfspillet og øger sandsynligheden for et fortsat medlemskab.

Alt for mange nye golfere (og vel også øvede) undervurderer effekten af teknisk træning og fravælger muligheden for undervisning af en uddannet træner.

For at motivere endnu flere til at investere i egen dygtiggørelse tilbyder trænerstaben gratis Golf Clinics med forskellige temaer.

- Træneren viser forskellige træningsøvelser omkring emnet på
rangen/indspilsgreen/puttinggreen
- Træneren anviser andre muligheder for spilleren omkring træningstilbud i de fokusområder, som gavner spillerens videre udvikling

Første session for medlemmer med handicap 37+ er søndag den 24. april kl 13,30 til 15.00.

Vi beder dig melde dig til via golfbox, hvor du finder arrangementet under "Klubturneringer", 28. april 37+ Clinic med træneren. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Vi har også allerede nu reserveret træneren til en seance Lørdag den 10. august kl 13.30-15.00, så spillere, der kommer gennem TryOut før sommerferien og alle medlemmer 37+ får mulighed for at deltage.