Kommunemesterskabet 01.10.

Sidst opdateret 5. oktober 2017

Mesterskab for golfspillere i Vejle Kommune 2017
- også kaldet Kommunemesterskabet – blev afviklet søndag den 1. oktober i Kellers Park Golf Klub.

Vinderne efter Kommunemesterskabet 2017

Vejrudsigten op til dagen var mildest talt forfærdelig. Det regnede da også hele lørdag men søndag morgen var der høj himmel og helt stille vejr. Men den megen regn havde gjort Kellers Park banen meget våd lige som alle andre baner i dette efterår.

Deltagerne i mesterskabet bliver fundet i de enkelte klubbers klubmesterskaber, hvor de 3 bedst placerede automatisk kvalificerer sit til ”Kommunemesterskabet”. Hvis de kvalificerede ikke ønsker at deltage eller er forhindret går pladsen videre til de næst placerede.  I alt 82 deltagerne fra d e 4 deltagende klubber – Jelling, Give, Kellers og Vejle - havde tilmeldt sig. Spilleformen var slagspil fra scratch over 18 huller.

Da alle spillerne var godt i hus og scores var gjort op, måtte der omspil til i både Junior Drenge og Senior Herrer rækkerne – i begge tilfælde var det rene Vejle opgør. Det var to spændende omspil på hul 18 som begge blev afgjort i første omspil.

Vejle markerede sig meget tydeligt ved mesterskaberne og bragte mange pokaler med hjem til klubben. Til lykke til alle vindere og runner ups. Og tak til Kellers for en vel gennemført dag. Næste år er det Vejles tur til at afholde mesterskabet.

Billeder fra turneringen

Række