1289129012881291
 

Tag et tidligere medlem i hånden...

Fre 5. oktober 2018

Kender du en person i din omgangskreds, som har været medlem af Vejle Golf Club, betalt indskud, og som du egentlig synes burde være med igen? Så vil vi gerne yde en håndsrækning og hjælpe med at overbevise personen, ved at Vejle Golf Club frem til årsskiftet tilbyder at annullere indskuddet i forbindelse med genindtræden som medlem.

”Vi modtager gennem sæsonen henvendelser fra tidligere medlemmer, som egentlig er motiveret til at starte med golfen igen, men hvor kravet om at betale indskud er en barriere. Helt ekstraordinært har bestyrelsen derfor besluttet at tilbyde ”frit lejde” til tidligere medlemmer, der allerede en gang har betalt indskud til klubben”, fortæller formand for Vejle Golf Club, Claus Svold.

Der kan være mange grunde til, at man har været væk fra Vejle Golf Club i en periode. Manglende lyst, begrænset tid eller måske fraflyttet området i en kortere eller længere periode. Er situationen forandret så et medlemskab igen kan være interessant, håber bestyrelsens at det ekstraordinære tilbud kan være motiverende for at genoverveje et aktivt medlemskab i Vejle Golf Club.

Tilbuddet gælder frem til 31. december 2018, og alt, hvad der kræves, er at gå ind på klubbens hjemmeside og udfylde indmeldelsesformularen, eller blot kontakte sekretariatet for at genaktivere medlemskabet.

”Initiativet skal ses som et tilbud om igen at blive en del af det berigende fællesskab omkring golf, som vi altid har fokus på i Vejle. Vores målsætning er at have en rummelig klub med god plads til både motionisten, begynderen, elitespilleren, og familien”, slutter Claus Svold, der håber med det ekstraordinære tilbud at gense mange tidligere medlemmer på vores dejlige golfbane.

Some description