2. division, senior

Sidst opdateret 9. maj 2019

Jette vandt

Vi har 2 målsætninger hos senior holdene - vi skal have det sjovt og så vil vi gerne vinde.

Lørdag spillede 2.div. i Breinholt gård og måtte nøjes med det første for Jette Hindkær var den eneste der vandt.

Søndag var begge holdene i aktion. 2. div. tog til Dejbjerg og vandt 8-6. Herresinglerne Kim Winther, Peter Aarestrup og captain fulgte Jette's eksempel og vandt.

3 af matcherne blev vundet på hul 18. Jette Worsøe og Claus Frandsen tabte på hul 18 og Brady fik et sjældent nederlag.

Kvalifikation fik sin dåb på hjemmebane mod et Odense hold med hcp, der snarere hørte til i 1. eller 2. division. Trods hård fight hvor flere at matcherne først fik sin afgørelse på hul 18, blev det til et nederlag på 11-3. Kaltoft vandt og Laila Pape delte. Respekt til Kirsten Møller

(aka den bedste del af Per 'vandmester' Møller) for at træde til med kort varsel og yde god modstand til 2 hcp 5'ere sammen med Michael Suhr.

/Paul S
Captain