1757
 

3. division, herrer

Sidst opdateret 21. juni 2018

3. Div. Herrer - 3&4 spillerunde i Danmarksturneringen

Det var med spænding at vi gik ind til weekendens matcher, og vi vidste allerede på forhånd at det ville blive svært med 2 udebanekampe.

Lørdag mødte vi Horsens som var et hold med masser af selvtillid efter 2 fine sejre i første spillerunde. Holdet bestod af foursome bestående af Jonas og Benjamin Rotbøl. Fourball med Lasse Ohrt og Frederik Villumsen, og singler bestående af Steen Madsen, René Kildsgaard samt undertegnede. Der var mange tætte matcher, men til sidst måtte vi strække våben og endte med at tabe til et velspillende Horsens hold. Det endelig resultat blev 9-3 til Horsens. Vejles point blev lavet af en velspillende René Kildsgaard som vandt sin match 4/2 og undertegnede delte matchen.

Søndag skulle vi igen spille på udebane og her mødte vi Mollerup. Vi havde i første spillerunde slået Mollerup på hjemmebane med mindst mulig margin, efter at Golfguderne havde været helt på vores side. Mollerup stod inden kampen uden point og tørstede derfor efter revanche. Vi valgte at stille med Steen Madsen og René Kildsgaard i foursome. Undertegnede og Frederik Villumsen i fourball, og singler bestående af Jonas Rotbøl, Morten Løve Hansen og Benjamin Rotbøl. Mollerup havde ændret noget i holdopstillingen inden matchen, da de havde valgt at styrke deres singler. Deres satsning betalte sig da de vandt alle singler. Så var der kun Foursome og fourball tilbage som begge skulle vindes, hvis vi ville dele matchen. Fourball var op hele matchen og endte med at vinde 5/3. Foursome var 1 up efter 14 huller men endte desværre med at tabe 2/1 så resultatet blev det samme som lørdag, nemlig 9-3 til Mollerup.

Alt i alt havde vi en hyggelig weekend, hvor vi fik prøvet en masse forskellige konstellationer. Resultaterne var ikke de vi ønskede, men vi er klar til de sidste spillerunder, hvor vi skal have point for at forblive i 3. Division. De sidste 2 kampe er i øvrigt på hjemmebane, så vi håber at mange vil møde op og støtte os.

Holdleder Anders Nørgaard