4. division, herrer

Sidst opdateret 9. maj 2019

Lørdag var en kold og blæsende dag på en åben bane i kellers park golfklub. Vi stillede op med en blanding af unge og rutinerede spillere. I år spilles der 3 singler og 2 foursomes. Det blev en meget tæt match med 2 singler som blev afgjort, heldigvis til vores fordel, på 18 hul. Vi fik heldigvis hevet en smal sejr hjem ved hjælp af en enkelt vunden foursome og de 2 tætte singler.

3. Single Benjamin Rotbøl 1-0 sejr
2. Single Rasmus Hammer 1-0 sejr
1. Single Lasse Orth 3-1 nederlag
Foursome Mikkel Iversen/Jacob Thomsen 7-6 nederlag
Foursome Rene Kildsgaard/Steen Madsen 3-2 sejr

Søndag var vi tilbage i Vejle og skulle spille mod gruppens formodede stærkeste hold, Stensballe. Det var en fornøjelse at se den bane som Greenkeeperne havde fået sat op til denne weekend, med rette fik den stor ros af vores gæster. Vi spillere bød dog ikke på samme gæstfrihed, vores unge foursome kom godt igen og vandt med 5-4 over et par som på papiret var bedre en dem og med en sejr i den anden foursome og en enkelt single tog vi en sikker sejr på 8-4. Vi fører nu gruppen efter en kold men succesfuld weekend, og håber bare på lige så godt spil i næste runde.

3. Single Benjamin Rotbøl 4-3 nederlag
2. Single Rasmus Hammer 3-1 sejr