Elitedivisionen, Damer

Sidst opdateret 9. maj 2019

Fv. Malene Meldgaard Arildsen, Katrine Toftgaard Pedersen, Camilla Christensen, Iben Thaysen Sass Hvass og Stephanie Bertelsen.

Lørdag hjemme mod Mollerup

Så blev det endelig tid til divisionsgolf igen. Lørdag morgen startede Malene Meldgaard Arildsen og Stephanie Bertelsen i den første foursome og måtte desværre se sig slået 5/4. Den anden foursome bestående af Katrine Toftgaard Pedersen og Camilla Christensen endte med en delt match i en tæt kamp. Vi gik til pause bagud 3-1 efter foursome.

Inden eftermiddagens singler informerede udebaneholdets første single at hun ikke ville spille om eftermiddagen og dermed kunne pigerne gå til eftermiddagens, nu kun 3, singles med en lige stilling 3-3. Her stod de unge piger, Katrine og Malene, for 2 sikre sejre efter solidt spil. Dermed var matchen afgjort- Vejle vinder en god sejr i et tæt opgør. Camilla måtte desværre se sig slået på hul 16.

Vejle - Mollerup 7-5

Malene/Stephanie taber 5&4
Katrine/camilla deler
Katrine vinder 2&1
Camilla taber 3/2
Malene vinder 3/2
Stephanie vinder 10/8 - match ikke spillet

Søndag ude mod odense

Søndag gik turen til Odense. Her var Iben Hvass igen til rådighed og dermed var vi 5 spillere afsted. Om formiddagen var det igen Malene og Stephanie der slog ud i den første foursome - de tog revanche ovenpå lørdagens nederlag, og sikrede sig sejren på hul 17. I den anden foursome spillede Iben og Camilla, men de måtte desværre se sig slået på hul 16 til en velspillende modstander.

Dermed var alt igen lige inden eftermiddagens singler. Katrine gik ud i den første single og debutanten kvitterede endnu engang med en sikker sejr (3/1) og er dermed ubesejret i elite divisionen. Stephanie tabte på hul 15, og i et hurtigt modsvar lukkede Iben sin match på hul 16 til Vejles fordel. Dermed var det op til Malene som var på vej til hul 18 at sikre Vejle sejren - med 1 up inden hul 18 kunne hun nøjes med at dele det sidste hul. Den unge spiller trak spændingen ud, men var iskold da hun holede sit ca. 2 meter putt for par og dermed sikrede uafgjort i sin match og sejr til Vejle.

Odense - Vejle 5-7

Malene/Stephanie vinder 2/1
Camilla/Iben taber 4/2
Katrine vinder 3/1
Malene deler
Iben vinder 3/2
Stephanie taber 4/3

Dermed vinder Vejle endnu en match 7-5 og ligger dermed nummer 1 i Santander divisionen efter den første weekend. Lørdag d. 15. Juni tager vi imod puljens nummer 2, Aalborg, på hjemmebane og søndag d. 16 juni går turen til Mollerup.