Interne turneringer

Sidst opdateret 4. marts 2019

Interne turneringer:
(se resultater længere nede på siden)

Vi vil gerne opfordre så mange juniorer som muligt til at deltage i vores interne turneringer, og alle juniorer er velkomne.

Junior Tour er 4-5 turneringer der afvikles henover sæsonen. Det giver god erfaring for specielt for vores nyere spillere, at deltage i disse matcher. Men vigtigst af alt, så giver det et godt socialt samvær.

I kan allerede nu se datoer for disse turneringer i sæsonkalenderen, så i kan reservere datoerne. Der vil være tilmelding i Golfbox, og vi håber naturligvis på stor tilslutning. Man deltager når man kan, og der er præmier ved hver turnering.

Det er juniorudvalget der er ansvarlig for afvikling af Junior Tour i.

I forbindelse med Junior Tour er det på sin plads at takke Sidani Proshop for at skaffe præmierne fra sponsorer.

Der afvikles naturligvis også Poul Iversen åbningsmatch og Holst sko afslutningsmatch. Her kan alle juniorer deltage, og datoer fremgår af sæsonkalenderen. Så få nu endelig datoerne skrevet i jeres familiekalender.
Fra juniorudvalget er det Claus Bøje der er ansvarlig for afvikling af Poul Iversen åbningsmatchen og Holst Sko afslutningsmatch.

Det er en kæmpe fornøjelse at vi igen i år kan have både Poul Iversen Menswear og Holst sko som sponsorer på vores matcher – og det skal de have tak for.