Kredsturnering

I Vejle Golfklub tilhører vi distrikt 2, kreds Syd.

Der er mulighed for at deltage i nedenstående turneringer. Tilmelding sker på følgende link:

Hedensted: 12. Maj

Gyttegård: 8. Juni

Odder: 30. Juni

Give: 30. August

Stensballegård: 31. August

Jelling: 15. September.

Juelsminde 29. September.

Sidst opdateret 2. maj 2019

Kredsturneringer er fantastisk god turnering for alle vores juniorer, men i særlig grad for de spillere med mindre turneringserfaring. Alle spillere frigivet til spil på stor bane kan deltage.

- Man får mulighed for at spille 9-18 huller på andre baner
- Man møder spillere fra andre klubber, og danner venskaber
- Man kan vinde mindre præmier
- Man får god frokost

Så det er vigtigt at i forældre ”skubber på”, så vi får en masse Vejle spillere at se i kredsturneringerne i 2019. Datoer fremgår af sæsonkalender.

Bemærk at forældre til spillere i C9 rækken (Hcp. over 36) skal forvente at gå markør i C9 rækken (Tælle slag i en 3-bold) ca. i hver 2. turnering (Ikke den 3-bold ens eget barn spiller i).

Klubben betaler tilmeldingsgebyret
Juniorudvalget orienterer på Facebook omkring tilmedling til kredsturneringer og skaffer også markører i C9 rækken.