Ranglisteturneringer

Sidst opdateret 22. august 2017

Flot resultat søndag den 20. august 2018 ved årgangs mesterskaberne. !!!

Flere af klubbens juniorers har i weekenden deltaget i een meget våd turnering over 36 huller i Sønderjyllands golfklub, hvor mange af de bedste spillere fra hele landet har deltaget.

Tillykke til Malene Meldgaard (th) med en flot bronze medalje i pige 15 år rækken.

-----------------------------------------------------------------------------

Ranglisteturneringer er for juniorer på et relativt højt niveau (Fra ca. Hcp. 6-8 for drengene og ca. Hcp. 8-10 for pigerne).

Dette anses som ”eliteturneringer” for juniorer, og der spilles altid slagspil brutto (ingen tildelte slag).
Tilmeldingsgebyret til ranglisteturneringer (og andre turneringer, som ikke er nævnt ovenfor) betales af spilleren selv (forældre), med mindre der på forhånd (Meget gerne før sæsonen) er aftalt andet med Torben Pedersen i juniorudvalget.

Det er normal praksis, at spillere i denne kategori, netop forud for sæsonen, laver en turneringsplan, som fremsendes til juniorudvalget for godkendelse.

Efter gennemgang modtages evt. accept af klubbens betaling af turneringsgebyrerne.