A-rækken

Sidst opdateret 8. maj 2019

Mandagens vigtige kamp mod Juelsminde, blev vundet med samme cifre som i sidste uge 9-2.

Det er et godt udgangspunkt inden kampen derude om 3 uger, hvis begge hold som forventet, forsat vinder over de 2 øvrige hold.

Matchen var tættere end slutcifrene antyder – Taul førte hele vejen rundt, og holder lige hjem – Jan Bertelsen er 1 nede inden de 4 sidste huller, men lukker med 3 vundne huller i træk – Niels Lysgaard er lige inden ligeledes sidste 4 huller, men laver så 2 birdies og vinder også – Charlotte Ludvigsen kæmper stadigvæk med at finde det stabile spil, og taber sin match – Marianne Linde hjalp undertegnede til en sikker sejr i foursome.

Resultater som følger:

2-1 Vinder Chr. Taul
3-1 vinder Jan Bertelsen
3-1 vinder Niels Lysgaard
4-3 taber Charlotte Ludvigsen
4-3 vinder Marianne Linde/Peter Worsøe

Næste kamp er på førstkommende mandag hjemme mod Himmelbjerget.

Med venlig hilsen / Best regards,
Peter Worsøe

-------------------------------

Årets første kamp var på udebane i Fredericia, og på trods af 3 afbud, vandt holdet sikkert med 9-2.

Taul i 1 single og fruen Anne-Birte i Foursome med Lysgaard vandt meget sikkert – de resterende singler var til gengæld meget tætte, men Brady og Rookie Claus Møller vandt begge til sidst, dog tabte vores anden Rookie Charlotte Ludvigsen knebent, men efter en lang golf pause, skal hun nok komme styrket tilbage – næste kamp er på førstkommende mandag mod Juelsminde, som vi de seneste mange år har henvist til 2 pladsen i puljen, så der er langt op til en tæt match igen i år.

Resultater som følger i Fredericia:

8/6 vinder Chr. Taul
1/0 vinder Claus Møller