1757
 

A-rækken

Sidst opdateret 15. juni 2018

Vi skulle spille de 2 sidste kampe mod Hedensted hjemme og Juelsminde ude – hvis vi vandt hjemme over Hedensted? Skulle vi have 3 point min. ude mod Juelsminde, da vi vandt 9-2 hjemme.

Vi var blevet forstærket, da Anne-Sophie Friis var hjemvendt til Danmark efter en del år i udlandet, og det gjorde, at Anne-Birte Taul rykkede over og spillede single – så optimisten er tilbage, da vi så har ´fuldt´ hold igen i år.

Kampen mod Hedensted blev en blandet affære, men vi hiver en 7-4 sejr hjem – vi havde Morten Løve med som afløser for Niels Lysgaard, men Morten tabte overraskende, med en meget sløv putter ´som han selv sagde – Christian Taul var nådesløs i hans match – Jan Bertelsen var 4 oppe med 6 huller tilbage på Sletten, men taber samtlige 6 huller?? Den er blevet analyseret op til flere gange – Anne-Birte vinder sikkert i single, og Anne-Sophie hjalp undertegnede til en sikker sejr i sin debut.

Resultater var følgende:
4/3 taber Morten Løve i 1 single
5/4 vinder Christian Taul i 2 single
2/0 taber Jan Bertelsen i 3 single
4/3 vinder Anne-Birte i single
5/3 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe i foursome.

Så skulle det hele afgøres ude i Juelsminde som stillede med et stærkt hold, og de fleste spillere kender hinanden meget godt, da vi de sidste 7 år, altid har mødt dem på et eller andet tidspunkt – og det blev mere spændende end vi brød os om.

Christian Taul kommer dårligt fra start og taber, selvom han er i forrygende form – Anne-Birte Taul er også godt spillende pt. men var oppe imod en virkelig rutineret spiller og taber også – Niels Lysgaard kan slet ikke finde melodien i starten, er dog lige ved, at indhente sin modstander, men taber til sidst – Jan Bertelsen spiller en drablig match, og er virkelig under pres, men får det vendt til sidst, og vinder knebent – så Anne-Sophie og undertegnede skulle have mindst uafgjort for at vi gik videre, og heldigvis førte vi hele vejen rundt, og holdte hjem, så vi taber samlet 6/5 men går videre alligevel.

Resultater var følgende:
4/2 taber Christian Taul i 1 single
1/0 vinder Jan Bertelsen i 2 single
2/1 taber Niels Lysgaard i 3 single
4/3 taber Anne-Birte Taul i single
2/1 vinder Anne-Sophie Friis og Peter Worsøe i foursome.

Vi skal møde Mollerup i 1/8 finalen d.06 august på neutral bane.

God sommer
Peter Worsøe

--------------------------

Vi spillede vores første kamp hjemme mod Juelsminde – og da Horsens har trukket sig i vores pulje, pga. de genindførte tåbelige regler, var det vigtigt med en forholdsvis sikker sejr inden retur matchen derude. 

Heldigvis fik vi den ønskede storsejr på 9-2 og dermed et godt udgangspunkt til returen 11 juni – kampen måtte i øvrigt afbrydes sidste mandag pga. de stor mængder vand, og blev så færdigspillet i fredags – eneste nederlag var i 1 single med Christian Taul, hvor modstanderen havde en "varm" putter? Imponerende på de greens, eller hvad man nu skal kalde dem? Resten af holdet vandt forholdsvis sikkert.

3/2 taber Christian Taul i 1 single
4/3 vinder Jan Bertelsen i 2 single
4/3 vinder Niels Lysgaard i 3 single
5/4 vinder Marianne Linde i damesingle
4/3 vinder Charlotte Holst og Peter Worsøe i foursome.

 

I går mandag skulle vi til Hedensted, og vidste, at vi handicapmæssigt ville være favoritter i herresinglerne, så kunne de holde ´hjem ´ var sejren sikret – som nævnt ovenfor, gør de nye regler, at vi måtte skifte pigerne ud, da de ikke kan deltage fremadrettet – det gav debut til Anne-Birte Taul, som skal spille foursome med undertegnede resten af turneringen – og det var lidt synd for hende i Hedensted, for jeg har da aldrig som i aldrig puttet så dårligt, ingen undskyldninger, men med 6 x 3 puts kan man ikke vinde…. Vi tager dem hjemme d. 04 juni. - Derudover manglede vi jo 1 mere, og hjælpen kom fra Kirsten Møller ( mange tak ) og selvom hun var væsentligt højere i hcp. kæmpede hun fint, og som altid med højt humør… Så det var op til herresinglerne at køre sejren hjem, og de svigtede ikke denne gang, og vi vandt 6-5.

3/2 vinder Christian Taul i 1 single
4/3 vinder Jan Bertelsen i 2 single
5/4 vinder Niels Lysgaard i 3 single
5/4 taber Kirsten Møller i damesingle
4/2 taber Anne-Birte Taul og Peter Worsøe i foursome.

Så det ser rigtigt godt ud inden retur kampene.

 

Some description