1757
 

Senior A

Sidst opdateret 2. maj 2019

MAN 29. APRIL

…bliver vi gæstet af GIVE. Vi stiller op i en mere klassisk formation med Vinther, Kalle Toft, Keld Ligeud og Madam Vaaben i startboxene. Med eders vante Domino+Holbech i mix. Alle singler præsterer en rigtig go’ gang golf. Særligt Hindhede havde denne dag åbenbart skiftet fra de blå til de grønne piller – og han saver modparten midt over med cifrene 9-8. Vores holddoktor var osse godt kørende på det morfin-boost han tog på hul 1, og vinder 5-3. Kim var kommet i mennesker-hænder som Jane var det – og de begge deler matchen på 18. Captain og dennes nytilkomne viv Frau Dominerende, havde genfundet sutten og vinder sikkert med 3 igen. Samlet 9-2 til vosses – og vi er back to square….

Efterfølgende havde Gastro46 dækket op i havestuen - til alle 3 seniorhold der spillede denne dag. Deres snitter med fisk og roastbeef fornægtede sig heller ikke denne gang… tak for mad. Rigtig fin servering - men prøv at iføre dig et strutskørt næste gang Jonas….

 

ONS 24. APRIL

Så kom vi i gang med årets turnering – ude imod KAJ LYKKE.

Lars Hansen, Olle M og Hindhede på singlepladserne, Anne-Birthe ved dameroret med Judith og Captain i mixen. Lars kørte i sit vante høje tempo og tog sikkert stikket hjem. Anne-Birthe havde mulighed for at dele på 18., med modstanderen ville det anderledes.

Ole og Keld kæmper, men holder ikke hjem og i mixen var vi lige da vi turnede. Så begyndte en snestorm og tsunami og jordskred og vulkanudbrud og et jordskælv… eller som det hedder, vi ramte slet ingenting og fik lammetæsk 5-3…. SÅ vi taber samlet 9-2. Meeeen al begyndelse kan være svær – og det sker ikke igen.

Some description