1757
 

Senior B (C)

Sidst opdateret 9. maj 2019

Så kom sæsonens første sejr til SB8

Onsdag den 8. maj havde vi besøg af Kalø og spillede Skoven-Sletten. Der var tunge trusler i vejrudsigten med let regn hele vejen rundt, men vejrguderne var os venligt stemt og hold sig på måtten indtil de sidste få huller manglede. Også golfen gik godt denne gang, idet vi vandt 7-4 med en vundet damesingle, en overlegen vundet herresingle og en vundet foursome, mens to af vores herrer desværre måtte se sig slået af modstanderne.

Tak til alle spillere for en flot indsats.

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Senior B8 i aktion igen

Mandag den 29. april tog vi imod Randers og spillede Parken-Sletten.
Desværre måtte vi indkassere endnu et nederlag - vores gæster slog os 6-5. Selv om vi havde to overbevisende sejre med en vundet herresingle på 6/5 og en vundet mixed foursome på 7/5 slog dette desværre ikke til mod gæsternes sejre i to herresingler og damesinglen på henholdsvis 5/4, 2/1 og 2/0. I næste uge prøver vi igen, denne gang mod Kalø.

Tak til alle spillere for en god indsats.

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

--------------------------

Så er Senior B8 i gang

Onsdag den 24. april tog vi imod Lyngbygaard og spillede Parken to gange, da banen var tætpakket på begge sløjfer med både kaniner og to regionsgolfhold.

Selv om resultatet med et nederlag til os på 3,5 point mod gæsternes 7,5 kunne ligne en omgang bøllebank til os, var det egentlig en utroligt tætspillet kamp, hvor foursome'n og to af herresinglerne blev delt og hvor damesinglen og den tredje herresingle blev tabt - damesinglen på hul 17 og herresinglen på hul 18. Så en superflot indsats af alle spillere - tusind tak til jer alle. Nu er vi i gang!

Agnete Baisgaard, kaptajn SB8

Some description